Historische gebouwen

Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: strand

Restaurants

Strandpaviljoen Vos

Strandpaviljoen Vos is een sfeervol paviljoen in Callantsoog. Strandtent Vos is nog geheel in oude stijl gebouwd en heeft daardoor een knusse authentieke uitstraling. Het houten strandpaviljoen heeft een gezellige inrichting en hierdoor voelen de gasten zich er snel thuis.

HTML pagina

Strand, urenlang vermaak

Van Den Helder in het noorden tot Petten in het zuiden loopt een kilometers lange strook zandstrand. Het gehele jaar door oefent de kust een grote aantrekkingskracht uit. Een lekker dagje badderen in de zomer, vliegeren in de herfst, een stevige wandeling in de winter en de eerste zonnestralen pikken op een strandpaviljoen in de lente. Honden/paarden op het strand Van 1 mei tot 1 oktober zijn alleen aangelijnde honden toegestaan op het strand tussen 9.00 uur en 19.00 uur. Paarden zijn in deze periode tussen 9.00 uur en 19.00 uur niet toegestaan op het strand. De blauwe vlagDe blauwe vlag is ...

Restaurants

Strandpaviljoen de Toko

In Callantsoog bevindt zich strandpaviljoen de Toko. U kunt hier terecht voor een lunch of diner. Bovendien kunt u hier ook terecht voor het huren van een parasol, ligbad, strandstoel of windscherm.

Restaurants

Zee en Zo Strandpaviljoen

Genieten van het eerste lentezonnetje en van de gouden gloed hartje zomer, tot aan de bulderende najaarsstormen: Zee & Zo is niet zomaar een strandpaviljoen, maar een unieke strandbeleving! Turend over de Noordzee en Pettemer duinen is Zee & Zo de plek voor heerlijk eten in een ontspannen sfeer, zakelijke meetings, feesten en partijen en al het moois wat er te vieren valt! Voor alle leuke momenten creŽren wij de juiste tafel. Wij bieden een compleet aanbod met ouderwetse gastvrijheid.

Restaurants

Strandpaviljoen de Strandtent

Restaurant "De Strandtent" biedt een gezellige sfeer, vriendelijke bediening en een schitterend uitzicht. Naast dineren in "De Strandtent", kunt u bij ons terecht voor het organiseren van evenementen, feesten of vergaderingen voor bedrijf, vereniging of familie. Tevens zijn wij voor de gemeente Schagen een officiŽle trouwlocatie.

Restaurants

Strandpaviljoen de Stern

Bij strandpaviljoen "De Stern" kunt u genieten van een hapje en een drankje na een heerlijk dagje strand, gezellig op het terras dineren bij zonsondergang of een avond dansen op de nieuwste zomer-hits tijdens een beach party.

Restaurants

Strandpaviljoen Zilte Zucht

Strandpaviljoen gelegen op een rustig gedeelte van het strand van Callantsoog.

Restaurants

Strandpaviljoen "Woest"

WOEST is het strandrestaurant in Callantsoog waar u heerlijk kunt relaxen, lunchen, borrelen en dineren. Het restaurant is sfeervol ingericht en voorzien van een zeer uitgebreid terras. Adres: Kiefteglop 13 Ė Callantsoog (eerste strandopgang)

Restaurants

Strandpaviljoen Beachclub Citadel

Gezellig strandpaviljoen in Den Helder. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, diner of een drankje.

Restaurants

Paal 6

Strandpaviljoen Paal6 is het gehele jaar geopend. U bent van harte welkom voor een lunch, diner of zomaar een hapje & drankje na een stevige strandwandeling.

Naar Boven