Historische gebouwen

Zoekresultaat

Uw zoekactie leverde de volgende resultaten.

U heeft gezocht op: strand

Restaurants

Strandpaviljoen Vos

Strandpaviljoen Vos is een sfeervol paviljoen in Callantsoog. Strandtent Vos is nog geheel in oude stijl gebouwd en heeft daardoor een knusse authentieke uitstraling. Het houten strandpaviljoen heeft een gezellige inrichting en hierdoor voelen de gasten zich er snel thuis.

Restaurants

Strandpaviljoen Deining

Bij strandpaviljoen Deining kun je terecht voor een verfrissend drankje, een heerlijke maaltijd of een gezellige high tea. Wij zijn het hele jaar door open; weer of geen weer. Kom afkoelen na een warme stranddag of warm juist op bij de knisperende open haard na een frisse strandwandeling.

Strand en Natuur

Strandslag Woudweg

Woudweg

Restaurants

Strandpaviljoen Hargen aan zee

Het Strandpaviljoen ligt in een prachtig en uniek natuurgebied aan een van de mooiste stranden van Nederland. Hargen heeft niet alleen de hoogste en breedste duinen van ons land, maar sinds kort is er ook een unieke lagune aangelegd. Vanaf ons paviljoen kunt u deze zien liggen. Kortom een prachtige lokatie voor jong en oud! U wordt uitgenodigd voor een gezond ontbijt, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een zalig diner op het heerlijke strandpaviljoen.

Kunst & Cultuur

Strandvondsten museum

Op het mooiste plekje van Castricum, naast de ingang Zanderij van het Noord-Hollands Duinreservaat, exploiteren wij een Strandvondstenmuseum waarin, naast het strandjutten, ook veel aandacht geschonken wordt aan Streekhistorische thema’s. De rondleidingen en presentaties bevatten naast filmpjes, nieuws en wetenswaardigheden over strandingen en strandvondsten, ook een flink aantal leuke waargebeurde anekdotes van het strand.

Strand en Natuur

Strandslag Middenweg

Middenweg

Restaurants

Strandpaviljoen STRUIN

Strandpaviljoen STRUIN is een paviljoen met een prachtig uitzicht naar alle windstreken. Volgens velen de mooiste plek aan de Hollandse kust. Waar anders kunt u zó heerlijk eten met het strand, de zee en de Schoorlse duinen als een levend decor om u heen? Een fantastische stek, zowel bij mooi zomerweer met ondergaande zon, als bij storm en een kolkende zee. Een gastvrije plek om in een ontspannen sfeer lekker en betaalbaar te dineren. Het strandpaviljoen is erg geschikt voor feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen. In de Zeezaal heeft u een eigen strandterras en bar.

Restaurants

Strandpaviljoen Zeezicht

Welkom bij strandpaviljoen Zeezicht! Je vindt het restaurant op het strand van Castricum aan Zee, direct links van de strandafgang. Zon, zee en duinen zijn het decor van dit heerlijke restaurant met relaxterras. Vanuit de professionele keuken serveren zij mooie en smaakvolle gerechten voor elke vorm van genieten. En nu het hele jaar! 

Congres & Vergaderen

Congrescentrum Camperduin

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor uw vergadering of bedrijfsevenement aan de Noord-Hollandse kust? Strandhotel Camperduin heeft samen met strandpaviljoen Struin beschikbaarheid voor groepen van vijf tot driehonderd personen. Kies voor uw één- of meerdaagse bijeenkomst uit één van onze drie goed geoutilleerde vergaderzalen. Raak geïnspireerd door het weidse en onovertroffen uitzicht op strand, zee, duinen en polder. Onderbreek de vergadering of het evenement voor een weldadige lunch in Struin, ons strandrestaurant aan zee, een verzorgde picknick in de duinen of voor een frisse neus o

Restaurants

Beachclub Oost 3

Beachclub Oost 3 is een gezellige strandtent gelegen aan het noorderbad, ook wel de opgang van Heliomare. Het strand van Wijk aan Zee is één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse kust. Dit biedt onze badgasten genoeg rust en ruimte. Of u nu komt voor een rustig dagje aan zee of voor een lange strandwandeling langs de duinen, dan is Wijk aan Zee uw badplaats!

Naar Boven